Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році

Дата: 09.03.2023 12:14
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році. Даний захід відбудеться відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю.

Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.
Пріоритети конкурсу 2023 року:
- Відкривання спільного минулого і культурної спадщини.
- Розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив. 
- Поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій.
- Підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомога молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство.
- Зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:
- інститути громадянського суспільства;
- заклади освіти;
- комунальні установи, які працюють з молоддю.

Документи приймаються до 15:00, 31 березня 2023 року у друкованій формі (у 2-х примірниках) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі (depmolpolmms@gmail.com).
Детальніше про конкурс за посиланням: https://cutt.ly/g8WfDDT



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора