Співробітники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» отримали сертифікати на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло»

Дата: 13.03.2023 10:01
Кількість переглядів: 80

Співробітники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської військової адміністрації, які вимушено покинули свої домівки, безумовно всі без виключення мріють про найскоріше повернення до рідної громади. Але всі розуміють, що існує така загроза, як вибухонебезпечні предмети, які залишають по собі окупанти. Як уберегти себе та рідних від загрози бути жертвою цієї війни? 

Державною службою України з надзвичайних ситуацій спільно з Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» в рамках реалізації програми «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш» створено навчальний онлайн-курс на тему: «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами» (https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-033+dec2022/about ). Цей безкоштовний курс, складається з п’яти коротких уроків і висвітлює головні питання про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними. Після перегляду серій можна пройти тест та отримати відповідний сертифікат.

З метою підвищення рівня обізнаності щодо ризиків, пов’язаних із поводженням із вибухонебезпечними предметами та зведення до мінімуму людських жертв, навчальний онлайн-курс із мінної безпеки на тему: «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами» на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло» вже пройшли і отримали відповідні сертифікати всі співробітники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської громади, які працюють на підконтрольній Україні території. Курс дуже корисний та актуальний, поданий у доступному для розуміння та цікавому для перегляду форматі, рекомендується ВСІМ громадянам України!

Продовжуємо навчання – продовжуємо життя! 
Завжди піклуємося про свою безпеку та безпеку своїх близьких!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора