Діти ознайомились з поняттям "доброволець"

Дата: 15.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

14 березня, у День українського добровольця, по всій країні звучали слова подяки й шани тим, хто за покликом власного серця став на оборону України.

Напередодні цього дня у Рубіжанській гімназії №4 пройшли виховні години з красномовними назвами: “Феномен добровольця здавна притаманний українцям”, “Воїни духу”, “Сильні духом” тощо. 

Учні 2-5 класів дізналися, хто такі добровольці, ознайомилися з цікавими історичними фактами, переглянули декілька відео про героїв-добровольців. Крім того була проведена вікторина «Майбутній Захисник».

У 6-9 класах під час виховної години вшанували героїзм та мужність добровольців-патріотів держави. Діти ознайомились з поняттям "доброволець", дізнались про добровольчий рух в Україні від козаків до сьогодення, поглибили знання про добровольчі батальйони України та їхню роль у подіях 2014р. Обговорили один з перших прикладів добровольства - Запорізьку Січ. Усі разом склали образ ідеального добровольця. 

Учасники зустрічей пройнялися бойовим духом, усвідомили значимість місії добровольців - захисту рідної землі, вшанували пам’ять героїв, які віддали свої життя за рідну землю. Зробили листівки з найкращими побажаннями для бійців добровольчих формувань, побажали їм здоров’я, сили та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора