«Малюємо українською»

Дата: 15.03.2023 11:00
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

У м.Києві відкрилась виставка робіт, представлених на Міжнародному конкурсі юних митців з 28-и країн світу. Для виставки обиралися найкращі малюнки з більш ніж півтори тисячі надісланих. 

Роботи учнів комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» Антоніни Критської, Софії Хмельницької, Евеліни Акєнтьєвої були представлені на цьому заході та отримали дипломи учасників та фіналістів від оргаінізаторів. 

Викладач цих талановитих рубіжанських дітей Галина Соловйова отримала подяку за висококваліфіковану підтримку вихованців.

Ідея цього культурно-мистецького міжнародного проєкту полягала в тому, що діти, які вже мають гіркий досвід війни, обирають одну літеру української абетки і створюють її зображення у вигляді тематичного художнього образу, малюючи свої враження та мрії.

Виставка «Малюємо українською» триватиме до кінця місяця. Всі представлені на ній роботи увійдуть до електронного каталогу онлайн музею UA.Heritage. А далі роботи поїдуть мандрувати: спочатку у Львів, а потім у міжнародне турне - в Німеччину та Австралію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора