Caritas Ukraine – партнер Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 17.03.2023 15:16
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

21 лютого відбулася зустріч начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКО з представниками міжнародної благодійної організації Caritas Ukraine під час якої було обговорено питання налагодження співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації та благодійної організації щодо соціальної підтримки внутрішньо переміщених мешканців Рубіжанської територіальної громади.

А вже 13, 15 та 17 березня Рубіжанська міська військова адміністрація організувала проведення заходів соціальної підтримки  за участі благодійної організації «БФ "Карітас Донецьк» у місті Дніпро.  

17 березня начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО взяв особисту участь у заході та вручив Подяку Рубіжанської міської військової адміністрації благодійній організації «БФ "Карітас Донецьк» у місті Дніпро за плідну співпрацю з Рубіжанською міською військовою адміністрацією та допомогу мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Також він зазначив, що співпраця буде продовжуватися і надалі.

Під час проведених заходів 65 сімей, а це 164 мешканців нашої громади, отримала сертифікати на придбання продуктів харчування, медичних препаратів та засобів гігієни. Загальна сума наданої допомоги склала 260 000 грн. Допомогу отримали багатодітні сім'ї та сім'ї, в складі яких є діти групи ризику, діти з інвалідністю та  особи віком від 60 років.

Крім того, в рамках проведених зустрічей представники  благодійної організації «БФ "Карітас Донецьк» у місті Дніпро провели тренінги, спрямовані на надання психологічної підтримки мешканцям Рубіжанської територіальної громади. За словами спеціалістів вони побачили живий відгук рубіжан на психологічну допомогу, а спеціалісти Рубіжанської міської військової адміністрації забезпечили проведення заходів на високому рівні і це є запорукою того, що співпраця буде продовжуватися.

Рубіжанська міська військова адміністрація не обмежується організацією  благодійних заходів тільки у м. Дніпро і сьогодні проводить активну роботу зі встановлення зв'язків з регіональними відділеннями Caritas Ukraine з метою забезпечення всім необхідним внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської територіальної громади в різних областях України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора