21 березня 2023 року у Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області було проведено конференцію для батьків та учнів 11-х класів

Дата: 24.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

21 березня 2023 року у Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області було проведено конференцію для батьків та учнів 11-х класів. У роботі конференції взяли участь адміністрація ліцею, класні керівники та вчителі профільних предметів.

У цьому навчальному році ліцей закінчують учні 11-х класів, які здобували освіту (онлайн) у шести профільних класах. 

Директор ліцею (Людмила Євсєєва) познайомила присутніх із закінченням навчального року, особливостями отримання документів про освіту учнями, які перебувають в Україні та за кордоном, відповіла на питання батьків та учнів. 

У квітні розпочнеться реєстрація на НМТ для тих учнів, які вирішать продовжити навчання у вищих освітніх закладах України. У червні випускники будуть складати НМТ (комп'ютерний онлайн-тест), що складатиметься з трьох блоків: українська мова, математика та предмету на вибір. 

Заступник директора (Вікторія Матвієнко) підготувала презентацію, під час якої були розглянути питання, які стосувалися всіх етапів складання НМТ: реєстрація персональних кабінетів, вибір місця складання, які документи необхідні для реєстрації та вступу, як отримати результати, як буде проходити НМТ в Україні та за кордоном, на тимчасово окупованих територіях тощо. 

Під час конференції були переглянути демонстраційні матеріали НМТ – 2023, вчителі профільних дисциплін (Олена Криштопа, Олена Кравченко) розповіли щодо особливостей складання тестів з української мови, фізики та математики.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора