Розкажи свою історію: курс із сторітелінгу в кіно для дітей та підлітків з елементами арт-терапії. Від благодійного фонду "Голоси дітей" та Марисі Нікітюк

Дата: 24.03.2023 11:05
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Війна Росії проти України триває вже не одне століття. Але саме зараз з нами, дорослими і дітьми сталася ця кривава і страшна подія в режимі реального часу. І цей травматичний досвід нам треба навчитися проживати, щоб наша психіка була здоровішою, а наші душі світлішими. Благодійний фонд "Голоси дітей" спільно з режисеркою Марисею Нікітюк розпочинають курс із історітелінгу (мистецтво оповідання історії) з елементами арт-терапії для дітей та підлітків. 

📌 Метою курсу зі сторітелінгу є допомогти дітям навчитися оформлювати свої переживання в історії через написання коротких сценаріїв для кіно. Ми хочемо навчити дітей створювати історії про них, їхнім голосом, щоб їхні переживання, емоції, радості і страждання змогли вплестись в одну велику потужну історію боротьби Добра зі Злом. Ми навчимося разом переживати цей складний час, можливо щось дуже болісне, через світ з необмеженими можливостями, світ створення історій.
📌 Участь в курсі безкоштовна (за умови проходження опитування та співбесіди)
📌 Участь в курсі можуть взяти підлітки від 13 до 16 років.
📌 Заняття плануються по суботам в першій половині дня (дві пари по 1,5 години з перервою в 20 хвилин). 
📌 Загалом курс триватиме 13 тижнів, перша зустріч запланована у суботу 1 квітня 2023 року.

Для участі потрібно заповнити наступну форму:
https://forms.gle/JVWavLNarg1nPPtC8

Контактна пошта щодо будь-яких питань: mykytchyn@voices.org.ua - Оля Микитчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора