ДЕНЬ ДОБРОТИ

Дата: 27.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Незважаючи на те, що Всесвітній день доброти в світі відзначають 13 листопада, в Рубіжанському ліцеї постійно проходять виховні години, на яких учні разом з вчителями обговорюють гарні вчинки, чесноту, без якої світ став би жорстоким, добро та милосердя. 

Нашою метою є постійно виховувати в учнів почуття доброти, чуйності, милосердя, поваги до своїх батьків, старших людей;  виховувати високі моральні якості.Ми намагаємося пояснити дітям,  щоб добро може поселитися у серцях, його потрібно туди впустити. 

В. Сухомлинський писав: «Інженером можна стати за п’ять років, учитися ж на людину треба все життя» - і закликав: «Виховай у собі людську душу!»

Наш ліцей – маленька сім’я. Хочеться, щоб у нашій сім’ї завжди панували добро, взаємоповага, не було сварок, лихослів’я, щоб наш заклад завжди був територією Добра.

На виховних годинах наші діти мали можливість підсумувати, які добрі справи вони робили, кому допомогли, які добрі слова казали рідним, друзям, чи  підтримали тих, кому це потрібно.

Кожна людина може і повинна в собі зрощувати добро. Якщо хочеш щирих стосунків, то пам’ятай ,що добро починається з тебе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора