Нарада керівників закладів культури та спорту: підвели підсумки роботи у березні та визначили плани на квітень

Дата: 28.03.2023 11:22
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

27 березня у режимі Зум-конфренції відбулась нарада з керівниками закладів культури та спорту Рубіжанської міської територіальної громади під головуванням в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Світлани Ступнікової. У нараді також взяли участь головний спеціаліст відділу Інна Сухоносова та бухгалтери централізованої бухгалтерії відділу.

Світлана Ступнікова підвела підсумки роботи відділу й закладів культури та спорту в березні 2023 року, яка полягала в координації та методичному керівництві роботою підпорядкованих закладів, забезпеченні підготовки інформації, відповідей, що стосуються відповідного напрямку роботи, проведенні онлайн заходів, участі в акціях, популяризації роботи закладів в мережі інтернет, веденні інформаційної кампанії (адміністратор) на сторінці відділу у мережі Facebook https://www.facebook.com/groups/2073792219519682 у форматі висвітлення спортивних, молодіжних, соціальних та культурних заходів та подій, отримання гуманітарної допомоги від благодійників. За звітний період станом на 27.03.2023 відділом було опубліковано 16 інформаційних матеріалів, охват аудиторії становив 16148 осіб (у середньому 1009 переглядів кожного матеріалу). 

Також на нараді було розглянуто питання здійснення заходів щодо організації надання культурних послуг мешканцям Луганської області, переміщеним до більш безпечних територій України в гуманітарних хабах територіальних громад області.

Тетяна Ямполь, в. о. директора комунального закладу «Міський музей», надала інформацію щодо музейного проєкту «Рубіжне. Меморіал Героїв» – про рубіжан, загиблих в російсько-українській війні та про спілкування з мешканцями Рубіжанської громади з питання збору спогадів для усно-історичного, писемного музейного архіву «Збережена пам’ять».

В. о. директора комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» Марина Давидюк, доповіла про участь викладачів закладу протягом березня у методичних доповідях викладачів закладів мистецтв області, про участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах; про початок ХІ відкритого регіонального конкурсу пленерного живопису «Весняна палітра Рубіжного».

В. о. директора комунального закладу «Рубіжанська публічна бібліотека» Олена Леонова доповіла про здійснення інформаційного наповнення сторінки закладу в соціальній мережі Фейсбук; організацію та проведення з спільно з КЗ «Кремінська публічна бібліотека» літературника до Всесвітнього дня поезії; участь у вебінарах, організованих Львівською обласною дитячою бібліотекою та Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою.

Директор Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Олександр Дорошенко розповів про наповнення сторінки закладу в соціальній мережі Фейсбук (ведення рубрик «Поради тренера батькам», «Спортивний калейдоскоп», «Допоможемо ЗСУ», репости матеріалів проекту «Янголи спорту»); нараду з співробітниками ДЮСШ № 1 щодо проєкту з проведення спортивних заходів для ВПО з Луганської області за місцем реєстрації тренерів установи).

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Ірина Ткалич розповіла про алгоритм дій у разі отримання матеріально-технічних засобів у тимчасове користування або прийняття на баланс за рахунок державного бюджету, міського бюджету, власних коштів або інших незаборонених законодавством коштів.

Також з керівниками музею, школи мистецтв, бібліотеки, дитячо-юнацької спортивної школи громади були визначені плани заходів на квітень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора