Рубіжанка Катерина Щокіна стала переможницею Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої! – 2023» 

Дата: 30.03.2023 09:34
Кількість переглядів: 1082

Фото без опису

Оприлюднені результати Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої! – 2023», який започатковано Указом Президента України від 22.03.2002 №284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості». 

Метою конкурсу стала популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій.

Конкурс проводиться в чотирьох номінаціях:  «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво».

Координатором IV-го етапу конкурсу в номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво» є Державний науково-методичний центр культурно-мистецької освіти. На розгляд журі, до складу якого входять діячи образотворчого мистецтва, відомі народні майстри, провідні викладачі мистецьких шкіл, з усіх регіонів України кожного року надходять понад 250 робіт, з яких обираються 50 найкращих. Авторів-переможців конкурсу можна з гордістю назвати «мистецьким майбутнім» країни.

Рубіжанська міська військова адміністрація, відділ культури, молоді та спорту вітає Щокіну Катерину, ученицю комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» та її викладача Ткачук Катерину з перемогою у IV етапі в номінації «Образотворче мистецтво» за роботу «З вірою в майбутнє» (живопис, гуаш).

Чекаємо на каталог робіт переможців конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора