Бійці 4 батальйону «Свобода» Бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж» пройшли навчання із надання першої психологічної допомоги в бойових умовах та брали участь у практичному занятті із командного згуртування

Дата: 31.03.2023 12:20
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Бійці 4 батальйону «Свобода» Бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж» пройшли навчання із надання першої психологічної допомоги в бойових умовах та брали участь у практичному занятті із командного згуртування.

Для військового колективу дуже важливо бути згуртованим та мати розуміння один одного, приймати рішення та виконувати спільні дії. У містечку командного згуртування військовослужбовці мали можливість відчути справжню близькість з побратимами і водночас залишатись собою. Новий досвід, який вони отримали, робить сильнішого кожного з них. Важливість виконання завдання приводить до усвідомлення того, що це відповідальність кожного бійця в єдиному бойовому колективі.

Під час проведення практичного тренінгового заняття військовослужбовці виконували групові вправи на згуртованість, подолання перешкод, а також вправи для виведення людини зі стану ступору, нервового тремтіння, агресії, апатії.

Під час виконання комплексу завдань військовослужбовці продемонстрували чудові результати взаємодії та підтримки й отримали знання та навички, які можуть врятувати життя. Це лише одне із низки занять, які проводять військові психологи Бригади “Рубіж”, постійно надаючи нашим гвардійцям підтримку та необхідні знання, щоб воїни знали та розуміли, яким чином можна подолати бойовий стрес і ефективно виконати завдання.

https://www.facebook.com/RapidReactionBrigade


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора