У квітні 2022 року Рубіжанська територіальна громада втратила свою мужню доньку – Валерію Формальову

Дата: 03.04.2023 09:05
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

У квітні 2022 року Рубіжанська територіальна громада втратила свою мужню доньку – Валерію Формальову, якій назавжди буде 21 рік.

Валерія народилася у м.Рубіжне. Здобула фах фармацевта у Луганському державному медичному університеті. Ще під час навчання дівчина мріяла допомагати людям, бути корисною для оточуючих.

У 2019 році дівчина приєдналася до 17-ї окремої танкової бригади імені Костянтина Пестушка та здійснила мрію – стала бойовим медиком. Вона рятувала життя воїнів, які боронили її рідну Луганщину. Більше двадцяти захисників України залишилися живі завдяки самовідданості та професійності молодої медсестри.

Подруга загиблої зі сльозами згадує Валерію. Саме вона, Аліна, організувала поховання Героїні у Кривому Розі – місті її мрії, у яке Валерія просто закохалася. І це місто стало для неї не тільки землею її радощів і кохання, а й останнім спочинком. Мама Лєри та її сестрички – дівчатка десяти і семи років навіть не змогли приїхати, щоб попрощатися з найріднішою, бо окупанти не випускають їх з Рубіжного.

Сьогодні ми закликаємо вшанувати  пам’ять цього янгола, що злетів у небо, хвилиною мовчання. 

Рубіжанська територіальна громада пам’ятає і завжди буде пам’ятати про Героїв, які загинули, ставши на захист рідного міста та України.

Висловлюємо слова співчуття рідним та близьким Валерії Формальової та схиляємо голови у скорботі разом із Вами.

Світла пам’ять про кожного Героя буде збережена.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора