У Рубіжанському ліцеї відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня

Дата: 04.04.2023 14:33
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

27 березня 2023 року у Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня. На засіданні були присутні всі члени атестаційної комісії та педагогічні працівники, які  атестуються у 2023 році. 

Голова атестаційної комісії ліцею (Людмила Євсєєва) розповіла про особливості проведення атестації у 2023 році з урахуванням вимог воєнного часу в Україні, акцентувала увагу на важливості атестації як системи заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників. 

Усі педагогічні працівники ліцею відповідають займаним посадам, творчо й професійно підходять до виконання своїх обов'язків, постійно самовдосконалюються та набувають нових компетентностей. 

У цьому навчальному році свій п’ятирічний атестаційний цикл завершили одинадцять педагогічних працівників. Протягом навчального року членами комісії було проаналізовано роботу вчителів у міжатестаційний період, заслухано творчі звіти.

Атестаційною комісією Рубіжанського ліцею І рівня було присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» одному вчителю,  кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» двом вчителям. Прийнято рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією II рівня Управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації про підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» восьми педагогічним працівникам ліцею.
    
Щиро вітаємо наших колег Гавришову Наталію, Гончаренко Елеонору, Євсєєву Людмилу, Іванову Тетяну, Ковальову Марину, Коржа Петра, Кравченко Олену, Матвієнко Вікторію, Середу Тетяну, Струцького Олександра та Целухіну Ірину з успішною атестацією та бажаємо професійного зростання, нових творчих досягнень. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора