«Історії не з підручників»

Дата: 06.04.2023 12:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

На YouTube стартував проєкт «Історії не з підручників» – у ньому директори шкіл, вчителі, учні та їхні батьки показують Нову українську школу як місце, де формуються цінності українців. Його реалізовують Проєкт «Навчаємось разом», що співфінансується ЄС та Міністерством закордонних справ Фінляндії, спільно з громадським активістом і телеведучим Олександром Педаном.   

YouTube-каналі «Педан Може»: https://www.youtube.com/watch?v=dTkhQTR4eiU

«Історії не з підручників» демонструють, що Нова українська школа – це сучасний, захищений освітній простір, де попри всі виклики сьогодення зростають винахідники, новатори, свідомі громадяни, майбутні професіонали та вільні особистості. 

Ключовими цінностями тут є повага, довіра, безпека, гідність, любов до своєї країни. Адже якісна і доступна освіта – це один із потужних складників швидкого відновлення України та здобуття гідного місця у спільноті демократичних держав.

У фокусі проєкту «Історії не з підручників» – учителі, батьки, та учні, які розуміють значення освіти для їхнього майбутнього. Вони є прикладами незламності і, не дивлячись на обставини, продовжують навчати та отримувати знання. Проєкт про цінності освіти «Історії не з підручників» виходить з 30 березня щочетверга на YouTube-каналі «Педан Може».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора