Рятувальники Луганшини готуються до розмінування лісів після деокупації області

Дата: 07.04.2023 09:38
Кількість переглядів: 85

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та голова ДСНС організували та провели відеоселекторну нараду з питань організації заходів із протидії пожежам у природніх екосистемах у 2023 році. Луганщину на цьому заході представляв виконуючий обов’язки голови Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов та т.в.о. очільника ДСНС Луганщини Павло Корчагін.

«Рятувальників Луганщини очікує важка та напружена робота в області після деокупації. Усі роботи із збереження лісових насаджень мають бути тільки після ретельної роботи із розмінування. Наші ліси ворог перетворив на поле бою, знищивши працю не одного покоління наших спеціалістів із лісо-мисливських угідь та природоохоронців. Втім обласна влада, як і наші бійці ДСНС, вже в очікуванні цієї кропіткої праці», – підсумував Олексій Смирнов.

Під час селектору опрацьовувалися заходи протидії та запобіганням пожеж у екосистемах, підготовку лісового фонду до пожежонебезпечного періоду, а також плани ліквідацію імовірних пожеж у природі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора