Дякуємо партнерам!

Дата: 07.04.2023 11:10
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Протягом березня – квітня 2023 року Рубіжанська міська військова адміністрація отримала допомогу від команди проекту DG East (Демократичне врядування у Східній Україні) у вигляді комп’ютерної техніки та офісних меблів.

Між Рубіжанською міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області та Кімонікс Інтернешнл Інк. / Програма USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» було підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо надання міжнародної технічної допомоги.
Надане обладнання допомогло не тільки створити сприятливі умови праці для співробітників адміністрації, переміщених до Дніпра, а й забезпечити безперебійне надання найважливіших послуг внутрішньо переміщеним особам з Рубіжанської громади.

Проект «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) – це програма Агентства США  міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. Він сприяє розвитку інклюзивної громадської ідентичності, впровадженню демократичних цінностей і розбудові єдності в Україні.

За словами керівника військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКА, міжнародна технічна допомога дозволила підвищити якість послуг, що надаються громадянам, у тому числі вразливим категоріям населення. Зокрема, вже сьогодні адміністрація працює над відновленням роботи центру надання адміністративних послуг.

Рубіжанська міська військова адміністрація щиро дякує за плідну співпрацю Проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), команда якого працює в ці важкі для України часи.

Наше партнерство надихає на нові проєкти та досягнення. Разом до Перемоги!
#USAID



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора