Методична робота в Рубіжанському ліцеї

Дата: 08.04.2023 09:10
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

З 27 березня по 02 квітня 2023 року в освітніх закладах Рубіжанської територіальної громади були весняні канікули. На відміну від учнів, для яких канікули є відпочинком, для педагогічних працівників Рубіжанського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області період канікул став напруженим робочим часом: підводили підсумки атестації педагогічних працівників, проводили педагогічну раду та методичні об’єднання, планували роботу на останню навчальну чверть.

На засідання педагогічної ради заслухали звіти вчителів, розглянули особливості НМТ – 2023 року, розглянули питання підвищення кваліфікації, як форми вдосконалення раніше набутих компетентностей. Багато педагогів закладу були слухачами профільних курсів, семінарів та проєктів професійного розвитку в ЛОІППО, з яким вже багато років поспіль тісно налагоджена співпраця. Крім того, працівники ліцею підвищують кваліфікацію і  на освітніх платформах. Про це свідчать отримані свідоцтва та сертифікати. Педагоги ліцею пройшли курс з мінної безпеки, який є дуже актуальним після деокупації Луганщини.  

На засіданнях методичних об’єднань підсумували роботу з обдарованими учнями закладу, підготовку до IV етапу олімпіад, а класні керівники розглянули питання щодо агресивних субкультур, безпечної поведінки в інтернет просторі, мобінгу та булінгу тощо. 

Практичний психолог ліцею провела майстер-клас з попередження професійного вигоряння, надала практичні поради. 

Методична робота в освітньому закладі – це цілісна, багатофункціональна система взаємопов’язаних дій, які спрямовані на вдосконалення педагогічної майстерності кожного вчителя.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора