Мобільної медична бригада “первинки” Рубіжного працює і надалі

Дата: 10.04.2023 14:06
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Черговий виїзд мобільної медичної бригади комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської військової адміністрації відбувся 06 квітня 2023 року. Цього разу до волонтерського центру (шелтеру)  переселенців Луганщини за адресою: пров. Ялицевий, буд.5, навідалися лікар-терапевт Карасьов Валерій Павлович, сестри медичні загальної практики Карасьова Римма Іванівна та Опришко Ольга Володимирівна. 

Після консультацій та медичних оглядів за призначенням лікаря всім безкоштовно видані  необхідні лікарські засоби та вироби медичного призначення,  виписано електронні рецепти за державною програмою “Доступні ліки”. 

Затверджений помісячний графік виїздів мобільної медичної бригади  погоджено з начальником Рубіжанської міської військової адміністрації і це гарантує регулярні зустрічі медиків “первинки” з  переселенцями у місцях компактного проживання. 

Рубіжанські медичні робітники центру первинної медико-санітарної допомоги ведуть безкоштовний амбулаторний прийом за адресою розташування медичного закладу: місто Дніпро, вул. Будівельників 23 (правий берег, Чечелівський район, 1 поверх будівлі Бізнес-центру «ДАЛАС») з понеділка  по  п'ятницю (09:00 ч. – 15:00 ч.), телефон: 066 934 89 79.

Адаптуємось до нових умов надання медичних послуг, наближених та комфортних для вимушених переселенців. Наша сила в єдності та віру в Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора