Рубіжанський пауерліфтер Олександр Лужбін готується до Чемпіонату Європи

Дата: 11.04.2023 13:12
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Учень ДЮСШ 1 міста Рубіжного Луганської області Олександр Лужбін, член національної збірної України з пауерліфтингу, студент науково-навчального інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка готується до чемпіонату Європи з пауерліфтингу, що відбудеться 2-7 травня в Данії. Готує спортсмена заслужений майстер спорту України Микола Бараннік. Напружена підготовка до континентальних змагань триває у м. Кропівницький, куди спортсмени вимушено переселилися із Рубіжного Луганської області рік тому.

Нагадаємо: Микола Бараннік - заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон світу-2022 з пауерліфтингу (Данія), срібний призер Всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту (Бірмінгем США), багаторазовий переможець та рекордсмен світових та Європейських чемпіонатів, почесний громадянин м.Рубіжне

Олександр Лужбін – кандидат в майстри спорту України, чемпіон світу- 2022 з пауерліфтингу серед юнаків (Турція), багаторазовий чемпіон та призер всеукраїнських змагань.

Обом рубіжанським спортсменам за результатами виступів у 2022 році призначена стипендія за розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Сергія Гайдая від 26 січня 2023 року, як перспективним та провідним спортсменам Луганської області.

Рубіжанська міська військова адміністрація, відділ культури, молоді та спорту бажають успіхів провідним спортсменам Рубіжного. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися і прославляти нашу рідну Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора