Онлайн-нарада з відповідальними за проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 11.04.2023 16:09
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Сьогодні, 11 квітня 2023 року, відбулася онлайн-нарада з відповідальними за проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022-2023 навчальному році, в якій взяли участь і освітяни Рубіжанської громади. Організатори – Департамент освіти Луганської обласної державної адміністрації спільно з Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки ЛОДА Наталія Жукова, директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Тетяна Сідєльнікова. Було зазначено, що Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є одним із найважливіших засобів патріотичного виховання молоді, формування громадянської свідомості, виховання здорової нації.

Педагоги Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства розповіли про основні організаційні питання щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Луганській області у 2023 році, наголосили на основних моментах Умов та Програми проведення ІІ етапу гри для старшої, середньої та молодшої вікових груп, відповіли на питання, які виникли під час наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора