Інформує управління житлово-комунального господарства

Дата: 12.04.2023 14:47
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації, фахівці управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської військової адміністрації упродовж минулого тижня виконували організаційно-практичні заходи, спрямовані на ефективне виконання визначених законодавством завдань і функцій.

Зокрема, постійно проводиться робота із внесення інформації щодо пошкодженого та зруйнованого майна, розташованого на території Рубіжанської міської територіальної громади до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ).  На сьогоднішній день зареєстровано 308 пошкоджених та знищених багатоквартирних будинків, які розташовані на території Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області. 

Рубіжанська міська військова адміністрація приймає інформаційні повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації через ЦНАП. Отримати консультацію фахівця ЦНАП з цього питання можливо за номером +380668936937 або за допомогою наступної  електронної пошти: cnaprmr@ukr.net.

Крім того, на запити Луганської обласної державної адміністрації УЖКГ станом на 12.04.2023 надано інформацію щодо зруйнованих чи пошкоджених  об’єктів житлового сектору, теплопостачання та водовідведення. Слід зазначити, що Офісом Президента України запроваджено внесення інформації до Державної електронної системи обліку руйнувань, статусу відновлення інфраструктури України. Управлінням житлово-комунального господарства було внесено інформацію щодо зруйнованих та пошкоджених об’єктів Рубіжанської територіальної громади в цю електронну систему по наступних секторах: «Держуправління», «Торгівля та послуги», «Охорона здоров’я» (аптеки та лікарні), «Інші» та надано інформацію  стосовно пошкоджених та зруйнованих житлових об’єктів нерухомості Рубіжанської міської територіальної громади на запит Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 15.03.2023.

Також продовжується робота у напрямку реалізації захисту соціальних та житлових прав внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області.

28 березня було розміщено оголошення щодо проведення інвентаризації особових справ внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій, які перебували на квартирному обліку у Рубіжанській міській раді Луганської області. Станом на 12 квітня спеціалістами управління житлово-комунального господарства були прийняті документи від шести осіб для формування особових справ громадян з числа учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та перебували на квартирному обліку у Рубіжанській міській раді Луганської області. Нагадуємо, що в термін до 30.04.2023, зазначеній категорії осіб необхідно надіслати на електронну адресу управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської військової адміністрації (uzhkg@rmva.gov.ua) наступні документи:

• скановану копію паспорта;
• скановану копію ідентифікаційного коду;
• скановану копію довідки внутрішньо переміщеної особи;
• скановану копію витягу з рішення виконавчого комітету Рубіжанської міської ради про постановку на квартирний облік у загальну чергу та чергу першочерговиків (за наявності);
• скановану копію довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення або копію довідки про безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях;
• скановану копію посвідчення, що підтверджує статус учасника бойових дій;
• скановані копії документів, які підтверджують родинний зв’язок членів сім’ї учасника бойових дій (копія свідоцтва про народження неповнолітніх дітей, копія свідоцтва про укладення шлюбу та ін.);
• скановану копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи на кожного члена сім’ї учасника бойових дій;
• інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Більш детальнішу інформацію з цього питання можна отримати за телефоном: +38 (066) 837 1110.

Крім того, впродовж тижня фахівці управління житлово-комунального господарства надали вичерпні відповіді та роз’яснення мешканцям Рубіжанської міської територіальної громади з питань змін до законодавства у сфері житлово-комунального господарства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора