Онлайн – навчання з уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції

Дата: 13.04.2023 14:28
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

13 квітня 2023 року юридичним відділом Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області було проведено онлайн – навчання в режимі відеоконференції з уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції для  самостійних структурних підрозділів військової адміністрації та комунальних закладів, установ та підприємств, що входять до сфери управління військової адміністрації. Запропонована тема заходу «Організація роботи уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції». 

Присутні були поінформовані про необхідність активізувати та налагодити роботу в даному напрямку. 

Означений захід  був спрямований на розширення та поглиблення знань антикорупційного законодавства України та обговорення актуальних питань із організації роботи уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції. В ході заходу також були надані практичні рекомендації по організації роботи уповноваженої особи.

Окремо було наголошено на необхідності (у разі технічної можливості) поновлення роботи в частині подання декларацій  суб’єктами декларування в умовах воєнного стану. 

Наприкінці заходу було надано відповіді на найактуальніші та найпоширеніші питання присутніх щодо вимог антикорупційного законодавства України. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора