Викладачі Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв взяли участь у вебінарі «Як легко та ефективно налаштувати навчальний процес онлайн»

Дата: 14.04.2023 09:02
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Проводити уроки віддалено, не бачити учнів, не мати можливостей пояснити особисто й допомогти в момент виникнення проблеми – ще кілька місяців тому викладачі мистецьких закладів не могли й уявити таких ситуацій у своїй роботі. Але збройна агресія російської федерації проти України, проведення активних бойових дій, а перед цим пандемія, внесла корективи і змусила всіх опановувати цифрові інструменти й нові педагогічні підходи та методики. 

12 квітня 2023 відбувся онлайн-вебінар керівниці онлайн-студії музичного розвитку «Музична Школа Вдома» Єлизавети Погорєлової «Як легко та ефективно налаштувати навчальний процес онлайн», організатором якого стала комунальна установа «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва». Викладачі Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв активно долучилися до онлайн-вебінару, в якому Єлизавета Погорєлова розповіла про ідею створення своєї онлайн-школи. Було розібрано як недоліки дистанційного навчання, так і переваги. Онлайн-навчання є новою тенденцією, що надає можливість розширити пошук учнів з усіх куточків світу. Наприкінці вебінару спікер поділилася ресурсами для роботи, корисними додатками, джерелами інформації та пізнавальними телеграм-каналами.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора