Рубіжанський ліцей Сєвєродонецького району Луганської області запрошує випускників 9-х класів продовжити в 2023-2024 н.р. навчання в 10-х класах

Дата: 14.04.2023 10:18
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

У першій декаді квітня 2023 року в Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області були проведені конференції для батьків та учнів 9 класів, які в 2022-2023 н.р. завершують здобуття базової середньої освіти та постають перед вибором подальшого навчання.

У роботі конференцій взяли участь начальник управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації Наталія Гребенюк, адміністрація Рубіжанського ліцею - Людмила Євсєєва та Вікторія Матвієнко, директор Рубіжанської гімназії №4 Наталія Житлова та класні керівники учнів 9-х класів шкіл Рубіжанської територіальної громади. 

Директор ліцею (Людмила Євсєєва) розповіла про закінчення навчального року та отримання документів про здобуття базової загальної освіти, познайомила присутніх з організацією освітнього процесу в Рубіжанському ліцеї, відповіла на питання батьків та учнів. 

Заступник директора з навчально-виховної роботи (Вікторія Матвієнко) розглянула питання, які стосувалися здобуття повної загальної освіти в ліцеї та особливостей профільного навчання в 10-11 класах. 

Рубіжанський ліцей Сєвєродонецького району Луганської області запрошує випускників 9-х класів продовжити в 2023-2024 н.р. навчання в 10-х класах за такими напрямами: математичний, біолого-хімічний, історико-правовий, української та іноземної філології. Ліцей також проводить додатковий набір до 7-9 класів. 

Місце знаходження дитини в будь-якому регіоні України або на тимчасово окупованій території чи в будь-якій країні світу не є перешкодою для навчання в освітньому закладі. Наразі освітній процес в Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області здійснюється онлайн (дистанційно) на єдиній електронній платформі. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора