Зустріч з юними джурами

Дата: 18.04.2023 10:17
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

17 квітня 2023 року відбулася онлайн зустріч начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКО з учасниками міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У заході також взяли участь начальник управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації, керівник Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та методист цієї установи, в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації та спеціаліст відділу, педагоги закладів освіти.

Під час привітання Андрій Юрченко зазначив, що в цей складний час, коли Збройні Сили України виборюють свободу і незалежність України, наше право на власну державу та мирне життя, ми, українці,  повинні діяти, як єдина незламна сила. Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації підкреслив, що військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») - це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій, яка сприяє вихованню справжніх патріотів.

Андрій Федорович подякував учасникам роїв старшої та середньої вікових груп за наполегливість і успіхи, які юні джури демонструють під час міського етапу гри, їх педагогам, які докладають максимум зусиль для успішного впровадження цієї системи національно-патріотичного виховання в закладах освіти та висловив впевненість у продовженні цієї гри в деокупованому Рубіжному. 

Після цього відбулося нагородження грамотами і дипломами Рубіжанської міської військової адміністрації роїв та учасників, які посіли призові місця в конкурсах «Теренова гра» та «Пластун», інтелектуальній грі-вікторині «Відун», змаганнях «Туризм».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора