Завдяки плідній співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації та БО БФ "Rise of Ukraine" 220 мешканців  Рубіжанської територіальної громади, які тимчасово перебувають у Полтавській області, отримали додаткову гуманітарну допомогу

Дата: 19.04.2023 13:44
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Завдяки плідній співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації та БО БФ "Rise of Ukraine" 220 мешканців  Рубіжанської територіальної громади, які тимчасово перебувають у Полтавській області, отримали додаткову гуманітарну допомогу. Благодійним фондом прийнято рішення про надання допомоги внутрішньо переміщеним особам саме в цьому регіоні України. Особливу увагу БО БФ "Rise of Ukraine" приділяє сім'ям з дітьми  і  для них були підготовлені  набори з продуктами та подарунками. Рубіжанська міська військова адміністрація  на підставі інформації про потреби наших мешканців у Полтавській області додатково надала  набори з продуктами харчування  та  з гігієнічними засобами. 18.04.2023 фахівцями Благодійного фонду  та Рубіжанської міської військової адміністрації  був здійснений виїзд в міста Кременчук,  Полтава та  Горішні Плавні.  

Мешканці Рубіжанської територіальної громади пройшли через надзвичайно важкі часи, тому така допомога є дуже важливою для них. Продуктові та гігієнічні набори дозволяють забезпечити основні потреби, а дитячі подарунки надають дітям можливість відволіктись в цей непростий для них час.

Рубіжанська міська військова адміністрація щиро дякує БО БФ "Rise of Ukraine" за надану допомогу і сподівається на подальшу спільну і плідну працю на благо мешканців Рубіжанської міської територіальної громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора