Інформує управління житлово-комунального господарства

Дата: 20.04.2023 09:41
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Вимоги сьогодення ставлять перед управлінням житлово-комунального господарства багатовекторні завдання.

З метою налагодження функціонування всіх сфер життєдіяльності громади Рубіжанською міською військовою адміністрацією розробляється Календарний план відновлення роботи виконавчих органів державної влади та забезпечення життєдіяльності населення на деокупованій території Рубіжанської міської територіальної громади. У відповідності до заходів цього плану фахівцями управління були визначені пріоритетні напрями  з планування процесу реконструкції та відбудови кожного сектору критичної інфраструктури житлово-комунального господарства, що складає важливу частину системи життєзабезпечення населених пунктів, а саме: ремонту та відбудови пошкоджених і зруйнованих об’єктів газопостачання, електропостачання, теплопостачання, водопостачання/водовідведення та об’єктів поводження з побутовими відходами. У зв’язку з цим фахівцями управлінням житлово-комунального господарства організована робота по проведенню відкритих торгів з особливостями, передбаченими Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії режиму воєнного стану в Україні та  протягом 90 днів з дня його  припинення або скасування, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 по придбанню спеціалізованої техніки для комунальних підприємств Рубіжанської міської територіальної громади у відповідності до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Рубіжанської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Продовжується робота із внесення інформації щодо пошкодженого та зруйнованого майна, розташованого на території Рубіжанської міської територіальної громади до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна.

Вже з зареєстровано 308 пошкоджених та знищених багатоквартирних будинків та 74 квартири у багатоквартирних будинках, які розташовані на території Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області. 

Варто зазначити, що управлінням житлово-комунального господарства розроблено Програму забезпечення житлових прав внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2023-2024 роки, яка затверджена розпорядженням начальника Рубіжанської міської військової адміністрації № 69 від 12.04.2023 року.

Впродовж тижня фахівцями управління житлово-комунального господарства надавались ґрунтовні роз’яснення та консультації з питань поточної діяльності управління та оброблено пакети документів від трьох осіб з числа учасників бойових дій, які перебували на квартирному обліку  у Рубіжанській міській раді Луганської області.
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора