Зустріч з представниками УПП

Дата: 20.04.2023 11:19
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Напередодні Великодня на виховний захід до Рубіжанського ліцею завітала начальниця відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області Олена Ткачова.  

Пані Олена провела  профілактичну бесіду на тему : «Правопорушення», під час якої особливу увагу звернула на види правопорушень, а також на їх наслідки. 

Учні 6-11 класів уважно та з зацікавленістю слухали розповідь про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Пані Олена дала змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час заходу поліцейська нагадала дітям  основні правила безпечної поведінки, розповіла про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, та як їх уникнути.  

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи в ліцеї, вона дозволяє учням глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому. 

Такі зустрічі розвивають у дітей почуття особистої відповідальності та формують рівень довіри до працівників поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора