Рубіжанська міська військова адміністрація на чолі з начальником Андрієм ЮРЧЕНКО продовжує співпрацю з благодійними фондами та організаціями заради задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб

Дата: 20.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 84

Рубіжанська міська військова адміністрація на чолі з начальником Андрієм ЮРЧЕНКО продовжує співпрацю з благодійними фондами та організаціями заради задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб — мешканців Рубіжанської територіальної громади.
 
Так завдяки співпраці з Благодійним фондом «Запорука» 19 квітня – 20 квітня 2023 року в м. Києві  200 рубіжанських сімей мали можливість отримати сучасні мультиварки.  

Підтримку було надано в межах проекту RELIEF, що впроваджується організаціями Благодійний фонд «Запорука» та Soleterre ONLUS за фінансової підтримки Італійського агенства з розвитку співробітництва (AICS) #RELIEF #Soleterre #Запорука.

 Благодійна допомога за умовами донора надавалась з розрахунку — один побутовий прилад на сім'ю. Пріоритетними було визначено категорії сімей з дітьми та сімей, в яких є особи з інвалідністю. Наразі потреби у такій необхідній допомозі вдалося задовольнити зазначеним категоріям сімей Рубіжанської територіальної громади, що тимчасово мешкають у м. Київ та частково тих сімей, що перемістилися до Київської області.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова вдячності Благодійному фонду «Запорука» (https://www.facebook.com/Zaporuka, https://www.instagram.com/zaporuka/), Soleterre ONLUS (https://www.facebook.com/Soleterrestrategiedipace), Італійському агенству з розвитку співробітництва (AICS) (https://www.facebook.com/agenziaitalianacooperazione/), які діють в межах проекту RELIEF,  за плідну співпрацю та значну допомогу  мешканцям Рубіжанської міської територіальної громади! 

Сподіваємось на подальше співробітництво заради нашої спільної Перемоги!
    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора