Спеціалістами Рубіжанського центру надання соціальних послуг та Гуманітарного штабу РМВА «Луганщіна моя» за сприянням Рубіжанської міської військової адміністрації було організовано зустріч для жінок тимчасово переміщених з Луганської області

Дата: 21.04.2023 10:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

19 квітня 2023 року спеціалістами Рубіжанського центру надання соціальних послуг та Гуманітарного штабу РМВА «Луганщіна моя» за сприянням Рубіжанської міської військової адміністрації було організовано зустріч для жінок тимчасово переміщених з Луганської області. 

Захід відбувся на базі Вінницької центральної міської бібліотеки імені І.Бевза за підтримки американської благодійної організації HIAS. 
 
Підчас зустрічі було проведено майстер-клас з розпису шоперів  від майстрині творчої студії  цього закладу Юлії Гончаренко. 

Кожна з учасниць майстер-класу обрала свої кольори для розпису шоперів, тим самим виражаючи свій емоційний стан. Учасники заходу мали можливість спілкування та отримання позитивних вражень, а на згадку кожна отримала власноруч розписаний шопер.

Рубіжанська міська військова адміністрація щиро дякує  керівництву Вінницькій центральній міській бібліотеці імені І.Бевза та БО "HIAS" за плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора