Рубіжанська міська військова адміністрація постійно працює над пошуком донорів і благодійників для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської громади

Дата: 21.04.2023 11:02
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація постійно працює над пошуком донорів і благодійників для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської громади.

19 квітня 27 рубіжанських родин, які наразі мешкають у місті Житомир,  отримали продуктові набори, гігієнічні засоби та смаколики від нового партнеру військової адміністрації – ГО «Волонтерський штаб Житомира» (https://www.facebook.com/VolunteerHQ.ZT.)

35 рубіжанським родинам, які мешкають у Житомирській області, допомогу надіслано  поштою.

Щира вдячність голові штабу Галині Чибуровській та волонтеру Марині Матвейчук  за організацію такого заходу, за надану благодійну допомогу. ГО «Волонтерський штаб Житомира» докладає зусиль для забезпечення допомогою українських військових і громадян, які залишили домівки і наразі є внутрішньо переміщеними особами. І хоча громадській організації виповнився тільки рік, кількість добрих справ і обсяг наданої допомоги - незмірні. Дякуємо за самовіддану працю, за витримку та небайдужість.  

Окрема вдячність рубіжанам, які надали допомогу у відправці наборів з продуктами харчування своїм землякам по Житомирській області, поштою. Підтримуючи один одного, ми стаємо сильнішими і наближаємо нашу Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора