Учень 11-Г класу Рубіжанського ліцею Середа Семен посів ІІІ місце на IV етапі Всеукраїнської предметної олімпіади з історії

Дата: 21.04.2023 15:00
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

З 17 квітня по 20 квітня 2023 року відбувся IV етап Всеукраїнської предметної олімпіади з історії, у якій брав участь Середа Семен, учень 11-Г класу Рубіжанського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області, і посів ІІІ місце. Підготувала хлопця до олімпіади учитель історії та правознавства Целухіна Ірина. 

Середа Семен є постійним учасником предметних олімпіад, турнірів та конкурсів. Минулого навчального року став призером ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії (І місце), брав участь у Турнірі юних істориків (командне ІІ місце). У 2022-2023 н. р. здобув І місце у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з історії, правознавства, біології, хімії, технологій та Міжнародному мовно-літературному конкурсів ім. Т.Шевченка. 

У цьому році Середа Семен закінчує 11 клас Рубіжанського ліцею з високим рівнем знань та претендує на отримання золотої медалі.   
 
Відомо, що талановитих людей у світі багато, але не кожному щастить розкрити свій талант, розвинути і реалізувати його. Віримо, що у Семена все вдасться, бо він цілеспрямований та наполегливий, творчий та талановитий. 

Досягнення наших дітей є гордістю Рубіжанського ліцею, такі успіхи говорять про значний інтелектуальний потенціал учнів і педагогів Луганщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора