Мобільна медична бригада первинки - доступно, зручно, ефективно

Дата: 24.04.2023 09:36
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

З метою забезпечення своєчасного доступу до якісних медичних послуг внутрішньо переміщених осіб у місцях компактного проживання медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської військової адміністрації продовжують навідуватися у волонтерські шелтери для переселенців. 

20 квітня 2023 року медична мобільна бригада у складі лікаря-педіатра, сімейного лікаря та середнього медичного персоналу працювала за адресою: місто Дніпро, провулок Ялицевий, буд.5.

Батьки охоче приводили на огляд своїх діточок до лікаря-педіатра, а дорослі зверталися до лікаря загальної практики за різними питаннями і не лише зі скаргами на здоров’я, а й із профілактичною метою. Багато було роз’яснень з приводу попередження інфекційних захворювань, у тому числі шляхом вакцинації. Та як завжди мешканці прихистку отримали необхідні лікарські засоби, рецепти, направлення до лікарів-спеціалістів, скерування на додаткове обстеження і звичайно ж психологічну підтримку від медиків - земляків. 

Нагадуємо, що до медичного закладу рубіжанської первинки можна звертатися за адресою розташування медичного закладу: місто Дніпро, вул. Будівельників 23 (правий берег, Чечелівський район, 1 поверх будівлі Бізнес-центру «ДАЛАС») з понеділка  по  п'ятницю (09:00 ч. – 15:00 ч.), телефон: 066 934 89 79.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора