Сьогодні 24.04.23 весняне сонечко у вікно заглядає – майбутні першокласники на уроки поспішають

Дата: 24.04.2023 11:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Сьогодні 24.04.23 весняне сонечко у вікно заглядає – майбутні першокласники на уроки поспішають. У Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 3 проходять заняття для майбутніх здобувачів освіти. 

На першому занятті діти познайомилися з буквою С,  а допомагали їм у цьому усі: сонце, сом, сорока, соняшник, сосна та багато інших слів. Вони стали у пригоді не тільки тому, що учні якраз детально ознайомилися з цією літерою, а й дізналися багато ігор, у які можна пограти на уроці. 

На другому уроці діти подорожували до Країни Математики. На них там чекали математичні ігри з м’ячиками, геометричними фігурами і найцікавіше - ігри з кошенятками. Майбутні першокласники вчились читати вирази, писати їх в зошиті. Цифра 8 залишилась задоволеною , коли побачила, як дітки її побудували. А потім вони побавилися зі смаколиками і з"єднали їх з відповідною цифрою.

На третьому уроці малята з логопедом виконували артикуляційні вправи. До них в гості завітали веселі звірятка і нагадали: «У наступну суботу 29 квітня 2023 року відбудуться останні онлайн-уроки для майбутніх першокласників. Не прогавте свій шанс стати учнем нашої школи!»                    

Доєднуйтесь до нас, діти! Обіцяємо: буде цікаво! До нових зустрічей!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора