Не втратити своїх навчаючись чужому: Рубіжанська міська військова адміністрація вітає призера інтелектуального змагання!

Дата: 27.04.2023 19:44
Кількість переглядів: 64

Обдарований рубіжанин Семен Середа потрапив до трійки призерів ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, що відбулася дистанційно з 17 по 20 квітня 2023 року на освітній платформі «HUMAN школа». Постійний учасник предметних олімпіад, турнірів та конкурсів – Семен не вперше отримає визнання своїх інтелектуальних здібностей в царині науки, однак вперше його вітає із цим начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО та начальник управління освіти Наталя ГРЕБЕНЮК.

«Це не випадково», – стверджує Андрій Федорович: «Обдарована молодь – майбутнє нашої громади. Зберегти її, попри війну – наша ціль. Тому ми вирішили, що подібне заохочення з нашого боку, буде гарним жестом. Того, що ми – де б ми не були, – ми всі, рубіжани маємо триматися купи, разом. І я, як двічі переселенець і людина військова, розумію наскільки складно відвойовувати краще майбутнє саме зараз. Тому, керуючись вже відомим всім українцям принципом «свій до свого по своє» ми хочемо показати і наголосити: ви не одні. Навчайтеся чужому, але ж не цурайтеся свого».

Семенові вручили пам’ятний подарунок, який дасть можливість юнакові удосконалювати свої знання та стане у пригоді під час майбутнього навчання у вищому навчальному закладі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора