Допомога внутрішньо переміщеним особам Рубіжанської територіальної громади здійснюється завдяки співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації з благодійними організаціями та фондами

Дата: 28.04.2023 19:55
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Допомога внутрішньо переміщеним особам Рубіжанської територіальної громади здійснюється завдяки співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації з благодійними організаціями та фондами. 

Благодійний фонд «Запорука» є одним із надійних партнерів адміністрації у вирішенні проблемних питань мешканців нашої громади. «Переможемо разом!» - гасло цієї благодійної організації. Завдяки спільним зусиллям 200 рубіжанських сімей з дітьми та сімей, в яких є особи з інвалідністю, отримали сучасні мультиварки у місті Києві. Крім того, фонд надав фінансову допомогу для вирішення побутових питань для 65 багатодітних сімей та сімей, в яких є особи з інвалідністю, що наразі проживають у Київській та Черкаській областях. На черзі - Полтавська область.

Під час зустрічі з представниками благодійного фонду  «Запорука» начальник адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО висловив слова вдячності за співпрацю і підтримку тих, хто потребує допомоги найбільше. Він вручив благодійникам Подяку Рубіжанської міської військової адміністрації та пам’ятний подарунок у вигляді фотоальбому про місто Рубіжне.

«Співпраця з благодійним фондом «Запорука» буде продовжуватися і надалі», - сказав Андрій Юрченко після обговорення нагальних питань  Рубіжанської міської громади з представниками фонду. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора