30 квітня в Україні відзначається День прикордонника

Дата: 30.04.2023 12:33
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

30 квітня в Україні відзначається День прикордонника. Це шанована, важлива та небезпечна професія, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог атакує нашу країну.

Це день тих, хто, як показала війна, відіграє особливо важливу роль у захисті територіальної цілісності країни. Прикордонні війська стали важливою ланкою у системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних та військових інтересів незалежної України.

Про подвиги прикордонників із 2014 року можна писати вже цілі книжки, тому мав честь особисто зустрітися з вартовим державних рубежів, які завжди були у великій повазі у українського народу. Нагородив 3 прикордонний загін імені Героя України Євгенія Пікуса Державної прикордонної служби України Грамотою Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області та  вручив подарунковий фотоальбому про місто Рубіжне. Крім того за особисту мужність, витримку, професіоналізм, проявлені під час виконання бойових завдань з відбиття збройної агресії російської федерації в районі населеного пункту Рубіжне Сєвєродонецького району Луганської області 23 військовослужбовця були заохочені відзнакою «Захисник Рубіжного».

Шановні прикордонники, щиро вітаю Вас зі святом мужності, відданості і безкомпромісного захисту кордонів нашої країни. Уся Рубіжанська громада дякує вам за все! Ми знаємо, що ви завжди готові зустріти будь-якого противника і дати йому гідну відсіч! 

Український народ пишається кожним із вас й пам’ятає тих, хто віддав своє життя в бою за мир та нашу свободу. 

Віримо в нашу силу й спільну перемогу! Слава Україні!

Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора