З нагоди Всесвітнього дня охорони праці з 24 квітня по 28 квітня 2023 року в Рубіжанській ЗШ І – ІІІ ст. №3  пройшов Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності під девізом «Збережи себе сам»

Дата: 01.05.2023 10:20
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці з 24 квітня по 28 квітня 2023 року в Рубіжанській ЗШ І – ІІІ ст. №3  пройшов Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності під девізом «Збережи себе сам».

У рамках тижня були проведені заходи:
- виховні години «Охорона праці очима дітей»
- створення презентації «Наші захоплення» - учителі Прусак Т.П., Старікова О.М., Клопова О.О.;
- вчителі початкових класів провели рольову гру «Викликаємо службу 102,103, 104»;
- психолог школи Басенко О.П. з учнями 5 – 7 кл. провела  практичні заняття  «Моделювання ситуації звернення за телефоном довіри».
- перегляд мультфільмів, обговорення поведінки персонажів, їхнього ставлення до збереження здоров’я свого та інших;
- школярі 8 – 9  класів творчо мислили, виявляли фантазію при створенні колажу «Що приносить мені радість» з метою залучення однолітків до здорового способу життя;
- конкурс малюнків з безпеки життєдіяльності – найкращими були учні 3 - А, 3 - Б, 4-А., 5-Б;
- на основі малюнків вчитель інформатики Астохова Д.Є. створила буклет «Бережи своє життя та здоров’я – дотримуйся правил!»

Завершився Тиждень охорони праці виховним заходом «Безпечна праця – право кожної людини» на якому учні  ознайомилися  з організацією безпечних та нешкідливих умов  праці та безпеки життєдіяльності під час навчання, формували свідоме ставлення до культури безпеки праці, відповідальність за власне життя та життя оточуючих людей.  

Учасники заходу вшанували пам’ять працівників, які загинули на виробництві в мирний час та під час воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора