Вітаємо призера IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології!

Дата: 02.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Вітаємо призера IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології!

З  19 по 21 квітня 2023 року відбувся ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, призером якої став учень 11 класу Рубіжанського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області Андрій Лобунець, який посів ІІІ місце. 

У поточному навчальному році, відповідно до наказу Міністерства освіти та  науки, олімпіада проводилась у дистанційному форматі. Учасники повинні були розробити та захистити свої проєкти екологічної тематики. До участі в олімпіаді Андрія Лобунця готувала вчитель біології Рубіжанського ліцею Тетяна Середа, а науковим керівником проєкту була Олена Назаренко, доцент кафедри екології ІХТ СНУ імені В. Даля, керівник секції МАН «Охорона довкілля». 

Андрій - дуже обдарована особистість. Хлопець багато читає,  захоплюється біологією, хімією та екологією, вивчає іноземні мови, грає у шахи. Вже декілька років поспіль є постійним учасником та переможцем Всеукраїнських олімпіад з екології та біології, призером різноманітних конкурсів Малої академії наук України (обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів) з проблем охорони довкілля. У 2023 році Андрій закінчує 11 клас Рубіжанського ліцею з високим рівнем знань, є претендентом на отримання золотої медалі.  

Щиро вітаємо Андрія з перемогою та дякуємо освітянам, що готували хлопця до участі в олімпіаді. Бажаємо нових досягнень та перемог! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора