Комунальний заклад «Рубіжанська публічна бібліотека» розширила свої послуги для ВПО, започаткувавши проведення для дітей майстер-класів та творчих майстерень

Дата: 03.05.2023 11:05
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Комунальний заклад «Рубіжанська публічна бібліотека» розширила свої послуги для ВПО, започаткувавши проведення для дітей майстер-класів, творчих майстерень  в місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Заняття допомагають урізноманітнити їх дозвілля, а також дати можливість відпочити батькам. 

Одним з місць такого проживання у Кропивницькому є соціальний гуртожиток для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Тут знайщли прихисток декілька сімей з трьох областей України: Луганської, Донецької і Харківської. Вже відбулося два заняття, які дуже сподобались малечі.
 
Як намалювати пташку, тваринку, або равлика за допомогою дитячої долоньки, обвівши олівцем долоньку з розставленими пальцями? Діти разом з бібліотекарем фантазували про майбутнє зображення, яке нагадувала  обведена долонька та домальовували необхідні деталі. Цікаві роботи прикрасили кімнати, де проживають діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора