Реєстрація на літній дитячий кемп психологічної підтримки "Маячки" 2023 від СОС Дитячі Містечка

Дата: 04.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Кемп СОС Дитячі Містечка - це 14-денний ресурсний проєкт, який спрямований на психологічну підтримку, відпочинок та відновлення дітей, які постраждали внаслідок російської військової агресії в Україні.

Для дітей віком від 7 до 17 років.

Учасниками кемпу можуть стати діти з наступних категорій:
- діти з деокупованих територій;
- діти з родин внутрішньо переміщених осіб;
- діти військовослужбовців та волонтерів;
- діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу;
- діти опікунів і усиновителів;
- діти, які проживають на території, де ведуться активні бойові дії;
- діти з інвалідністю, особливостями розвитку (дитина має бути автономна та не потребувати додаткового супроводу тьютерів, медичної підтримки).

Пріоритет при відборі надаватиметься дітям, які нещодавно виїхали з окупованих територій, проживають на нещодавно деокупованих територіях, та не брали участь у даній програмі впродовж 2022-23 років.

Кемп розташований на безпечній та затишній території - село Горбок, Іршавський район, Закарпатська область.

УМОВИ:
- 5-разове харчування;
- проживання у комфортних 3-4-5 місних номерах, оснащених необхідними меблями та санвузлом;
- змістовна програма, яка включає цілодобову психологічну підтримку, активне та цікаве дозвілля, екскурсійні поїздки, корисні майстер-класи, навчання поводженню у надзвичайних ситуаціях.

Протягом зміни цілодобово з дітьми перебувають та працюють психологи, куратори, інструктори зі спорту та креативних напрямів.

Участь у проєкті БЕЗКОШТОВНА. 

Довіз Вашої дитини/дітей відбувається самостійно до точки збору та не оплачується організаторами (окрім виключних випадків).

Місце, звідки відбувається організований довіз дітей до кемпу - м. Мукачево. Деталі про час та місце збору надсилаються відібраним до участі у проєкті учасникам.

!Повторна участь для дітей, які були учасниками кемпу у 2022-23 роках, можлива, але за умови не більше 10% від загальної кількості учасників зміни.

З учасниками відібраними для участі сконтактують представники організаторів.

Важливо, обраний канал комунікації з батьками - це листи на елекронну пошту, яка була вказана при реєстрації, будьте уважні під час її заповнення!

Перелік документів необхідних для участі:
- Медична довідка (форма 079-повна) з даними про перенесені інфекційні захворювання, з даними про профілактичні щеплення, з відміткою про відсутність педикульозу; 
- При наявності хронічних захворювань вказати дату останнього загострення із зазначенням групи здоров’я;
- Копія свідоцтва про народження дитини та копія паспорту одного з батьків, опікуна або законного представника, довідка ВПО за наявності;
- Заява заповнена батьками;
- Вступна угода підписана батьками.

Зразки всіх небхідних документів будуть надіслані в електронному листі доданими файлами в разі підтвердження участі вашої дитини/дітей.

Відбір дітей проводиться поступово, на кожну зміну окремо. Відповідно погодження участі вашої дитини/дітей у кемпі відбуватиметься впродовж усієї весни-літа, за 15-10 днів до початку кожного нового заїзду.

Посилання для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIaw0grkgNHVnMzoXUUIXUB8V4OzN-jkr6wCh3r4khNlsvXg/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора