Інформує УЖКГ

Дата: 04.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Під час воєнного стану фахівцями управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області не припиняється робота із внесення інформації щодо пошкодженого та зруйнованого майна, якому завдані пошкодження та руйнування внаслідок військової агресії рф проти України, та яке розташоване на території Рубіжанської міської територіальної громади до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ). З метою отримання у подальшому мешканцями громади компенсацій за вже знищене чи пошкоджене майно.

Загалом на сьогоднішній день спеціалістами управління житлово-комунального господарства оброблені та внесені до Реєстру 310 багатоквартирних будинків та 350 квартир, власниками  яких були подані інформаційні повідомлення про знищене та пошкоджене нерухоме  майно, через Єдиний державний веб-портал електронних послуг «Портал Дія». 

Триває робота з надання дистанційної, консультативної допомоги особам з числа учасників бойових дій, які перебували на квартирному обліку  у Рубіжанській міській раді Луганської області. В телефонному режимі можна отримати консультації, інформацію та роз’яснення з питань щодо обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, правових підстав для нарахування грошових компенсацій. Постійно ведеться робота щодо обробки пакетів документів надісланих від вищевказаних осіб для оновлення бази облікових справ громадян. 

Більш детальнішу інформацію з цього питання можна отримати за телефоном: +38 (066) 837 1110.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора