На шляху до вдосконалення роботи ЦНАП

Дата: 05.05.2023 15:32
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області взяв участь в онлайн - зустрічі, на якій було презентовано Систему для попереднього запису суб’єктів звернення на прийом до ЦНАП.

Систему розроблено комунальним підприємством «Міськоформлення» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області на замовлення Міністерства цифрової трансформації України за фінансової підтримки Програми розвитку ООН. Користування Системою для ЦНАП є безоплатним.
 
В Системі застосовується технологія «Just In Time» (з англ. «самевчасно») для попереднього запису суб’єктів звернення на прийом до ЦНАП, яка дозволяє адміністратору планувати свій робочий час, встановлювати з точністю до хвилини початок прийому, а суб’єктам звернення обирати зручний для себе час для відвідування ЦНАП. Крім того передбачені і додаткові гнучкі налаштування, що дає можливість створення резерву талонів.  
Участь представників Рубіжанської міської військової адміністрації в цьому заході є ще одним кроком із вдосконалення роботи ЦНАПу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора