Працівники управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг продовжують налагоджувати комунікацію з благодійними організаціями, благодійними фондами та волонтерам

Дата: 07.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

За період з 01 по 07 травня мешканці Рубіжанської територіальної громади, які наразі є внутрішньо переміщеними особами (далі – ВПО), отримали 432 набори продуктів харчування в гуманітарних хабах «Луганщина моя» та 221 набір - Укрпоштою.

Працівники управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг продовжують налагоджувати комунікацію з благодійними організаціями, благодійними фондами та волонтерами щодо надання додаткової гуманітарної допомоги мешканцям громади.

Протягом тижня БФ "Samaritan's purse" та християнський фонд "We stand with Ukraine" надали 496  продуктових наборів для рубіжан, які тимчасово мешкають у місті Дніпро, БО  БФ "Лікарі без кордонів"  забезпечив 410 осіб гігієнічними наборами. 40 жінок отримали набори гігієнічних засобів від International Rescue Committee (IRC).

33 рубіжанським родинам, які тимчасово мешкають в Київській, Львівській, Житомирській, Черкаській, Івано-Франківській та Одеській  областях надіслано 88 упаковок памперсів для дітей.

БО «БФ МИРНЕ НЕБО ХАРКОВА» забезпечив дитячим одягом 2 родини рубіжан у місті Харків.

В Івано-Франківській області Центр спільноти святого Егідія надав допомогу 7 ВПО продуктами харчування.

За період з 01 по 07 травня надано 329 послуг консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади, які наразі є ВПО, з питань отримання соціальних виплат за місцем тимчасового перебування, надано допомогу в налагодженні звя’зків з органами Пенсійного фонду, органами соціального захисту та іншими соціальними установами, в реєстрації на порталі єДопомога, в різноманітних формах реєстрації, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги.

Спеціалісти управління надали допомогу 13 громадянам, які відносяться до соціально уразливих категорій населення в оформленні документів для отримання фінансової допомоги від БО ADRA Ukraine.

Робота по налагоджуванню співпраці з благодійними фондами та організаціями в різних областях України триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора