Рубіжанський меморіал. Яценко Дмитро Віталійович

Дата: 09.05.2023 17:42
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Фото без опису

 

3 травня 2023 року місто Рубіжне втратило справжнього Героя. В Херсоні, при виконанні військового обов’язку загинув Яценко Дмитро Віталійович, який служив в частині радіоперешкод радіоелектронної боротьби.

Народився Дмитро 5 квітня 1998 року. У 2015 році закінчив Рубіжанський ліцей. Вчителі згадують Дмитра як дуже гарну та обдаровану людину, якого любили усі. За його чуйність та відповідальність. За те, що був товаришем не лише одноліткам, а й дітям молодшого віку. Його життєвої енергії вистачало й на те, щоб брати участь у розважальних заходах ліцею, де він танцював та читав вірші й на те, щоб бути призером олімпіад з хімії. Класний керівник крізь сльози сказала про нього: «Діма Яценко, зрозуміти та прийняти те, що відбулося надзвичайно важко і майже неможливо. Дуже світла і щира людина, наш Димасик. Чудові батьки, щаслива родина. У сьомому класі прийшов навчатися до Рубіжанського ліцею Рубіжанської міської ради, надалі вибрав хіміко-біологічний профіль навчання. Розумний, веселий, товариський, легкий на підйом. З 8-го класу почав більш завзято цікавитися та займатися хімією, успішно приймав участь в олімпіадах з цього предмету. Був відкритою, усміхненою, гарною дитиною, улюбленець дівчат і друзів. Після закінчення ліцею вступив до Харківського медичного університету».

Дома Дмитра не дочекалися батьки, які його дуже любили.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова співчуття батькам та друзям Дмитра. Схиляємо голови у жалобі за цією світлою людиною, який віддав своє життя за те, щоб в України запанував мир та спокій.

Вічна пам’ять та шана Герою!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора