Звіт про роботу гуманітарного штабу в м.Вінниця за період 01.05-05.05

Дата: 11.05.2023 13:25
Кількість переглядів: 126

За минулий тиждень, з 01.05.2023 по 05.05.2023, спеціалістами гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, що знаходиться у м.Вінниця, видано 300 продуктових наборів гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Луганщини. 

Пільгові категорії внутрішньо переміщених осіб отримали 107 гігієнічних наборів, упаковок дитячого харчування та підгузників.

Надано консультації із загальних питань роботи гуманітарного штабу, умов надання гуманітарної допомоги та соціальних питань 169 особам. 

Представником Луганського обласного центру зайнятості надано 6 консультацій з питань, що стосуються зайнятості населення. Юристом благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" надано 5 юридичних консультацій з правових питань. 

В штабі також працює сімейний лікар та медична сестра «Центра первинної медико-санітарної допомоги» м.Рубіжне, які протягом тижня консультували та допомагали пацієнтам з виміром тиску, глюкози та з інших медичних питань. 

Гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації продовжує працювати за адресою: м.Вінниця, вул. Праведників світу (стара назва - вул.Максимовича), 43-Б.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора