Продовжується співпраця Рубіжанської міської військової  адміністрації з благодійною організацією «БФ «Карітас Донецьк»

Дата: 11.05.2023 16:22
Кількість переглядів: 76

Продовжується співпраця Рубіжанської міської військової  адміністрації з благодійною організацією «БФ «Карітас Донецьк». 3 та 8 травня в м. Дніпро були проведені благодійні заходи з метою  підтримки мешканців Рубіжанської територіальної громади та надання допомоги у задоволенні нагальних потреб. На заходах була присутня заступник начальника військової адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Аліса МІЩЕНКО. Вона розповіла громадянам про роботу військової адміністрації, головні виклики та завдання, що потребують вирішення, призвала громадян бути на постійному зв’язку із фахівцями військової адміністрації, ділитися своїми враженнями, думками, надавати конструктивні пропозиції.   

Під час проведення благодійних заходів 40 сімей (103 особи)  отримали сертифікати вартістю 4000 грн. на придбання продуктів харчування, медичних препаратів та засобів гігієни. Благодійна організація «БФ «Карітас Донецьк» надає допомогу певним категоріям, а саме: багатодітним сім'ї та сім'ям, в складі яких є діти групи ризику, діти з інвалідністю та особам віком від 60 років. Загальна сума наданої допомоги склала 160 000 грн.

Дуже корисним для мешканців Рубіжанської громади були психологічні тренінги, проведені фахівцями Благодійної організації «БФ «Карітас Донецьк». Вони навчали долати негативні емоції, налаштовуватися на позитивне мислення, бо  перебування у стресовому стані не сприяє покращенню  здоров’я. Рубіжани приймали активну участь у тренінгах, і це сподобалось і організаторам, і учасникам.

Рубіжанська міська військова адміністрація дякує  Благодійній організації «БФ «Карітас Донецьк» за надану допомогу і підтримку мешканців Рубіжанської територіальної громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора