12 травня щорічно святкують Всесвітній День медичної сестри

Дата: 12.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Шановні медичні сестри! Рубіжанська міська військова адміністрація вітає вас із професійним святом і висловлює щиру вдячність за вашу невтомну працю та безкорисливу допомогу людям у потребі.

Сьогодні в найскладних умовах медичні сестри закладів охорони здоров’я Рубіжанської територіальної громади продовжують надавати якісні медичні послуги мешканцям не тільки нашої громади, а й Луганщини.

Очолює та невпинно веде команду середнього медичного персоналу первинки вперед головна медична сестра Голод Олена Олександрівна. З самого початку тимчасової дислокації медичного закладу у місто Дніпро кожен день Олени розпочинається на робочому місті по вулиці Будівельників 23.

Поруч з Оленою завжди сестри медичні  Сиромятникова Тетяна Олексіївна та Опришко Ольга Володимирівна. Крім виконання основної роботи в офісі Центру Тетяна і Ольга ще, входячи до складу виїзної мобільної медичної бригади, надають медичні послуги вимушеним переселенцям у шелтерах міста Дніпро. 

Сестри медичні Поливенко Наталія Миколаївна та Колмиченко Анна Віталіївна щоденно працюють у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у місті Вінниця по вулиці Праведників світу, будинок 43-Б.

Берегова Вікторія Петрівна надає послуги медичної сестри первинної ланки для переселенців і мешканців села Трипілля та разом з тим активно долучилася до згуртованої та патріотичної волонтерської команди жінок під назвою «ТриЖуХа», яка робить корисну для нашої Перемоги справу - плете маскувальні сітки.

Брат медичний загальної практики - сімейної медицини Тараненко Денис Миколайович також крім надання медичних послуг вимушеним переселенцям, приєднавшись до благодійної організації, допомагає внутрішньо переселеним мешканцям у місті Чернівці отримувати соціальну та психологічну допомогу.

Карасьова Римма Іванівна опікується здоров’ям людей, які вимушені були покинути свої домівки, у місті Кременчук Полтавської області. Водолазська Яна Сергіївна надає медичні послуги у Київській області. 

Пересічна Наталя Михайлівна працює у містах компактного проживання та надання соціальних послуг переселенцям у місті Пирятин Полтавської області, а Хмельницька Ольга Сергіївна - у місті Полтава. 

Кулик Вікторія Сергіївна досвідчена медична сестра КНП Рубіжанської центральної міської лікарні. Працює в лікарні з 1999 року. До повномасштабного вторгнення працювала в  міській поліклініці в дерматологічному кабінеті. На сьогодні працює в гуманітарному хабі в м.Віннниця,  разом з лікарями надає медичну допомогу вимушено переміщеним особам та всім тим, хто її потребує.

Дякуємо Вам за все те добро, що ви робите кожен день. Ваші руки допомагають зцілювати рани, ваші слова дарують надію, а ваша турбота допомагає нам знайти силу та віру в майбутнє. Ми разом із вами впевнені, що вже незабаром ви будете пліч-о-пліч надавати медичні послуги на звільненій від окупантів рідній землі, у наймилішому серцю місті – Рубіжному і працюватимете разом для відновлення ЖИТТЯ!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора