Представники Рубіжанської міської військової адміністрації приєдналися до кординаційних зустрічей, які були організовані Українським координаційним офісом з гуманітарних питань ООН (OCHA)

Дата: 12.05.2023 14:50
Кількість переглядів: 65

Представники Рубіжанської міської військової адміністрації приєдналися до двох загальних кординаційних зустрічей, які були організовані Українським координаційним офісом з гуманітарних питань ООН (OCHA) у містах Вінниця та Дніпро. Основна мета зустрічей - обговорити питання потреб внутрішньо переміщених осіб та способи їх вирішення.

Представники військової адміністрації долучились до обговорення найважливіших проблем, зокрема фінансової, продуктової та гігієнічної допомоги. Також було обговорено питання відновлення житла, інфраструктури та размінування територій.

Зустрічі стали чудовою можливістю взяти участь у формуванні стратегій реагування на потреби внутрішньо переміщених осіб. Важливо, що зустрічі відбулись у нелегкий час для країни, коли ситуація з переміщеними особами є однією з найбільш гострих проблем. На жаль, військова агресія проти України призвела до переміщення мільйонів людей, які потребують допомоги та підтримки. Однак, завдяки таким зустрічам, з'являється можливість вирішення цих проблем та надання підтримки тим, хто її потребує.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора