Сьогодні День матері

Дата: 14.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

У другу неділю травня Україна та більшість країн планети святкують День матері. Серед українців, найперше свято Дня матері відзначив «Союз українок Канади» далекого 1928 року. За радянських часів це свято було заборонено і лише 1999-го року указ президента надав Дню матері статусу офіційного свята.

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його мати.
 
Материнство — це щастя і благословення, це любов і радість, це нескінченне терпіння і віддача, це ніжність і мудрість, це велика відповідальність і щоденна праця. Мама – це найперше слово, яке пестить слух до кінця життя. Це найніжніші й дбайливі руки. Це найдобріше і чуйне серце. Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Мама завжди переймається за свою дитину: хоч їй 5 років, хоч 50. Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! 

Дорогі жінки! Милі мами!

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає вас зі святом - Днем матері! Низько вклоняємося Вам, жінки з великої літери, за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. 

Всім матерям вільної і незалежної України бажаємо, щоб вас любили і цінували ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай по щоках вашим ніколи не біжать сльози, а в грудях горить гордість за своїх дітей. Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова за вашу віддану і незгасаючу любов! Здоров'я Вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі Ваші негаразди! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора